ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN ASENNUS

0400 490 761

ilma-vesiLÄMPÖPUMPUN ASENNUS | Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu

Myös ilmalämpöpumppujen asennukset pientaloihin ja rivitaloihin

Putki- ja Poltinpalvelu Lehtonen asentaa ilma-vesilämpöpumput ja ilmalämpöpumput ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella. Olemme valtuutettu lämpöpumppuasentaja ja hoidamme asennustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Toimialueeseemme kuuluu Vantaa, Espoo, Kirkkonummi, Klaukkala, Veikkola ja Kauniainen, missä palvelemme pientalojen ja rivitalojen asukkaita. Ilma-vesilämpöpumpun ja ilmalämpöpumpun asennus kannattaa aina jättää pätevälle asentajalle, jotta laite toimii tehokkaasti ja moitteettomasti. Tutustu palveluihimme ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Kokenut lämpöpumppuasentaja

Olemme luotettavasti ja ammattitaitoisesti palveleva LVI-alan yritys, jolta löytyvät kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit LVI-töihin. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että ilma-vesilämpöpumpun ja ilmalämpöpumpun asennus tulee hoidetuksi kunnolla. Asennustöissä huolehdimme kaikesta tarvittavasta alusta loppuun asti, joten saat käyttövalmiin laitteen kotiisi. 

 

Asennamme laitteita tunnetuilta merkeiltä

  • Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput
  • Mitsubishi Ecodan -ilma-vesilämpöpumput
  • Kaukora Jäspi -ilma-vesilämpöpumput
  • Oilon-lämpöpumput

Tilaa ilma-vesilämpöpumpun asennus ammattilaiselta

Putki- ja Poltinpalvelu Lehtonen palvelee, kun tarvitset apua ilmalämpöpumpun tai ilma-vesilämpöpumpun asennukseen. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous asennuspalvelusta!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous!