PALVELUT JA HUOLTO

0400 490 761

Kattavat LVI-työt | Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu

Meiltä vaativatkin LVI-asennukset, -huollot ja -korjaukset

LVI-alan monipalveluyritys Putki- ja Poltinpalvelu Lehtonen myy, asentaa, korjaa ja huoltaa LVI-laitteet ammattitaidolla koko pääkaupunkiseudun alueella. Olemme erikoistuneet vaativiin LVI-töihin jotka kattavat mm. kaikki LVIS-työt. Lisäksi asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput sekä huollamme ja korjaamme maalämpöpumput. Meiltä löytyvät kaikki tarvittavat, voimassaolevat luvat sekä sertifikaatit alan töihin, jotka yhdessä yli 20 vuoden kokemuksen kanssa takaavat asiakkaillemme asiantuntevan ja luotettavan palvelun. Toimimme laajasti pääkaupunkiseudulla Vantaan, Espoon, Kirkkonummen, Klaukkalan, Veikkolan ja Kauniaisten alueella palvellen pääasiassa pientalojen ja rivitalojen asukkaita. Tutustu palveluihimme ja kysy lisätietoja taikka tarjous saman tien.

Ota yhteyttä & pyydä tarjous töistämme

Avaimet käteen -palvelut

Lämmitysjärjestelmien muutokset teemme avaimet käteen -palveluna, eli ammattitaitoinen putkimies huolehtii kaikesta tarvittavasta alusta loppuun asti. Lämmitysjärjestelmän muutos käsittää öljypolttimien vaihdon maalämpöön tai ilmalämpöpumppuun. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput ammattitaidolla. Lisäksi huollamme ja korjaamme maalämpöpumppuja.

Muutkin palvelut toteutetaan joustavasti ja asiakaslähtöisesti niin, että laitteistot olisivat käyttövalmiita. Lisäksi pyrimme jokaisessa kohteessamme siihen, että työt saadaan toteutettua kustannustehokkaasti, mutta laadusta tinkimättä.

Meiltä saat seuraavat LVI-työt:

  • LVIS-työt
  • Kattilahuonesaneeraukset
  • Öljysäiliöasennukset ja öljysäiliön huollot
  • Savuhormien sisäpiippujen asennukset
  • Säätöautomatiikka
  • Lämminvesivaraajien asennukset
  • Putki- ja patterikorjaukset
  • Keittiön, kylpyhuoneen ja WC-tilojen hanojen korjaukset
  • Öljypoltinhuolto ja -korjaus

LVI-palveluiden ohella myymme laadukkaat kattilat, polttimet, säiliöt ja lämmönsäätöautomatiikan tuotteet. Edustamme tunnettuja merkkejä, kuten Termax, Oilon, Ouman, Liplast, Mitsubishi ja Alpha-InnoTec.

LVI-huolto ja öljypoltinhuolto − päivystys 24H

Lakkasiko laite yhtäkkiä toimimasta? Olisiko öljypoltinhuolto tehtävä nopeasti? Huomasitko putkirikon? Kannattaa soittaa meille, sillä teemme LVI-huoltoa sekä myös päivystyskorjauksia, joita suoritamme mahdollisuuksien mukaan. Pystymme puhelimitse neuvomaan auttavat toimet, joilla mahdollisia vahinkoja pystyy rajaamaan ennen kuin huolto ennättää paikalle.