LÄMPÖPUMPUN ASENNUS

0400 490 761

LÄMPÖPUMPUN ASENNUS | Vantaa, Espoo ja pääkaupunkiseutu

Ilmalämpöpumpun ja maalämpöpumpun asennus ammattitaidolla

Haaveiletko sinäkin omasta lämpöpumpusta? Lämpöpumpun asennus kannattaa aina jättää pätevälle asentajalle, jotta laite toimii tehokkaasti ja moitteettomasti. Putki- ja Poltinpalvelu Lehtonen on valtuutettu lämpöpumppuasentaja pääkaupunkiseudulla Vantaan, Espoon, Kirkkonummen, Klaukkalan, Veikkolan ja Kauniaisten alueella. Hoidamme ilmalämpöpumppujen ja maalämpöpumppujen asennukset yli 20 vuoden kokemuksella pientalojen ja rivitalojen asukkaille. Tutustu palveluihimme ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous töistämme


Kokenut lämpöpumppuasentaja 

Olemme luotettavasti ja ammattitaitoisesti palveleva LVI-alan yritys, jolta löytyvät kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit LVI-töihin. Tämän ansiosta voit luottaa siihen, että myös lämpöpumpun asennus tulee hoidetuksi kunnolla. Tarjoamme avaimet käteen -palvelua, eli huolehdimme kaikesta tarvittavasta alusta loppuun asti.

Ilmalämpöpumpun asennus ja huolto

Ilmalämpöpumppu viilentää ja lämmittää sisätilat helposti ja tehokkaasti. Sen ansiosta kodin lämpötila pysyy tasaisen miellyttävänä niin kesähelteillä kuin paukkupakkasillakin. Ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä lämmitysmenetelmä puhdistaa myös huoneilmaa esimerkiksi siitepölystä ja muista allergeeneista. Hoidamme ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot laadukkaasti kaikissa kohteissa.

Maalämpöpumpun asennus ja huolto

Maalämpöpumppu lämmittää kodin varmasti ja vaivattomasti maaperän omalla energialla. Maaperään, kallioon tai veteen varastoitunut energia saadaan kerättyä talteen maalämpöpumpun avulla. Uusiutuvaa energiaa hyödyntävä maalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja edullinen ratkaisu sisätilojen lämmittämiseen. Maalämpöpumpun asennus on investointi, joka on nopeasti kuitattu syntyvillä säästöillä. Teemme maalämpöpumppujen asennukset ja huollot kustannustehokkaasti
pääkaupunkiseudulla.

Huoltopäivystys palvelee 24 h

Onko lämpöpumpun toiminnassa ongelmia? Putki- ja Poltinpalvelu Lehtonen on valmiina antamaan pikaista ja asiantuntevaa apua kellon ympäri. Huolto päivystää viikon jokaisena päivänä ja kiiruhtaa paikalle Vantaan, Espoon, Kirkkonummen, Klaukkalan, Veikkolan, Kauniaisten ja koko pääkaupunkiseudun alueella.